Ontdek jouw kernwaarden en begin vandaag nog met het maken van kloppende keuzes

  • Wat zijn kernwaarden precies en waarom is het belangrijk om jouw kernwaarden helder voor ogen te hebben?
  • Hoe kan het helder hebben van jouw kernwaarden je helpen op het gebied van carrière, relaties, geluk en levensstijl?
  • Ontdek jouw eigen kernwaarden en stel jezelf de juiste vragen om ze te challengen.
  • Start met het maken van kloppende keuzes vanuit jouw kernwaarden.
e-book-cover

”Het begrip kernwaarden was voor mij bekend, maar de kernwaarden scan van Kyra heeft mij niet alleen op een actieve manier doen inzien wat mijn kernwaarden zijn en welke waarde zij in mijn leven hebben, maar ook hoe ik ze kan gebruiken. Super waardevol dus!”

– Eline

Toen ik jaren geleden werkte als kandidaat-notaris had ik totaal geen zicht op hoe ik als persoon in elkaar zat en wat ik belangrijk vond. Ik maakte keuzes in lijn met wat er van me werd verwacht en dacht niet vaak na over wat ik nou écht wilde.

Dit veranderde toen op onderzoek ging naar mijn eigen kernwaarden en me besefte dat ik daar volledig niet mee in lijn aan het leven was. Vanaf dat moment besloot ik om mijn leven en de keuzes daarin af te stemmen op mijn kernwaarden en niet op mijn overtuigingen of de verwachtingen van anderen.

Dit besluit heeft mijn leven zoveel helderheid en richting gegeven, dat ik jou dit ook gun! Vandaar dat ik deze gratis kernwaardenscan voor je heb gemaakt.

Zij gingen je voor

Klaar om kloppende keuzes te gaan maken?

Download nu de gratis kernwaardenscan om je eigen kernwaarden helder te krijgen en je leven in lijn daarmee te gaan leven!